De bergen in - Reisverslag uit Kandy, Sri Lanka van Hans Linschoten - WaarBenJij.nu De bergen in - Reisverslag uit Kandy, Sri Lanka van Hans Linschoten - WaarBenJij.nu

De bergen in

Door: beaenhansinsrilanka

Blijf op de hoogte en volg Hans

28 November 2011 | Sri Lanka, Kandy

Ayubowan

daar zijn we weer, ik zie dat de Sinterklaasvoorbereidingen in volle gang zijn bij jullie. We moeten helaas volstaan met het leegeten van de zakken pepernoten in de bus.Alvast een fijne pakjesavond!
We zijn ondertussen in het centrum van Sri Lanka, in de bergen ( ongeveer 2000 meter hoog) Hier kan een vestje en jas wel aan, zegt Bea ( het is rond 20 gr)Het is nog steeds buiig. De vakantiepret staat wel onder druk, nu blijkt dat mijn vader ondertussen gedotterd is na een hartaanval. Het lijkt wel weer de goede kant op te gaan (we worden goed van info voorzien: Rob,laura bedankt!) We hebben een zijdewinkel bezocht ,waar we uiteraard ook even gehuld werden in een mooie sari en sarong.Een olifantenweeshuis was weer een toppertje, veel olifanten waren lekker aan het badderen in de rivier en we zaten op een luxe terras met het prachtige uitzicht op die rivier.
Ook hebben we een theefabriek en plantages( duizenden hectares) bezocht.
Ik moet zeggen: wel een heul lekker bakkie thee. De internetvoorziening in het hotel was waardeloos, maar hier in het dorpje Bandarawella gaat het een stuk beter. Trouwens erg veel overvolle kraampjes en winkeltjes in een smerige omgeving.
tot zover maar weer. Doe een sjaal om bij het presentjes kopen
en de groeten van Bea en Hans

• 28 November 2011 - 07:20

Karla:

Goedemorgen paps en mams!
    Ja wel ff schrikken van opa. Ben ook nog ff bij oma W geweest. Daarna met Laura, Feike en de kids naar sinterklaas waar ik door 2 pieten werd versierd ;).
    Prachtige foto's! ik zal aan het werk xxx

• 28 November 2011 - 12:20

Hans En Jolanda:

Hé jongens dat is weer even schrikken, zo'n vervelend bericht, je gaat weg met de zorgen om de moeders en zo zie je maar weer, dat het je vader ook niet in de koue kleren gaat zitten. Gelukkig heb je een broer die in de buurt woont. Gelukkig gaat het nu wat beter dus proberen jullie ook nog te genieten,want het is echt een hele mooie reis zo te lezen.We zien nog wel de foto's van jullie in sari en sarong hoor, vast een prachtig gezicht. Bea zal wel brrrrr gezegd hebben toen ze haar vestje aandeed, Nog even en dan kunnen jullie lekker aan het strand bijkomen. Nou luitjes blijf genieten en de volgende keer alleen goeie berichten hopen we.
    Dikke knuffel van ons

• 28 November 2011 - 13:17

Eduard En Boudien:

Ja, dat is naar als je zulk nieuws krijgt terwijl je zo ver weg bent.
    Maar ze kunnen veel tegenwoordig hoor!
    Ik ben van die generatie die het meemaakte dat het dotteren in opmars kwam dus zolang is het nog niet geleden.
    En wat kunnen ze er veel mensen mee redden.
    We hopen dat jullie nog lekker kunnen genieten en blijven jullie volgen hoor.
    Wat is er een hoop om mee te maken en te zien.
    En wat fijn dat er goed voor de olifantkindertjes wordt gezorgd.
    Hoi, hoi.

• 28 November 2011 - 20:13

Ingrid:

Geniet maar van je bakkie heule lekkere thee. De internetvoorziening in Bandarawella is over het algemeen erg goed. Ik was er laatst een weekendje en interneppen ging prima. Wat een belevenis deze reis. Volgens de reclame op deze web-site kun je veel goedkoper bellen met "hallobuitenland.nl en de heimweewinkel is ook al veelbelovend.

Tis me wat.

• 29 November 2011 - 14:48

De Sponsjes:

wat vervelend als je zo'n bericht krijgt, maar zo te lezen gaat het al weer een beetje de goede kant op.
    we vinden het erg leuk om zo met jullie op reis te zijn.
    geniet er nog maar even van, want over 9 dagen zijn jullie weer thuis.
    tot het volgende reisverslag.
    kusjessssssssss

• 29 November 2011 - 20:50

Lies En Jack:

Gelukkig krijgen jullie nu beter nieuws over je (schoon)vader. Schrikken hoor! Maar een superreis zo te lezen. Het olifantenweeshuis is inderdaad heel leuk. Nu straks nog lekker in het zonnetje aan het strand.
    Nog lekker genieten. Hast la vista!