Toppie,toppie,toppie - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Hans Linschoten - WaarBenJij.nu Toppie,toppie,toppie - Reisverslag uit Colombo, Sri Lanka van Hans Linschoten - WaarBenJij.nu

Toppie,toppie,toppie

Door: beaenhansinsrilanka

Blijf op de hoogte en volg Hans

02 December 2011 | Sri Lanka, Colombo

Ayubowan ( dat is hallo, goedemorgen, ik wens je een goed leven in Sri)
Volgens de laatste berichten is mijn vader weer thuis. De oudjes hebben wel wat met elkaar, de een net geopereerd aan zijn hart en de andere iets daarvoor aan de darmen. Laten we hopen dat het nu weer de goede kant op gaat.
Vanuit de bergen zijn we naar het zuidoosten gereden, mooi hotel aan een mooi meer. In de buurt is het Yala natuurreservaat, daar hebben we minimaal 25 verschillende diersoorten gezien, met als hoogtepunt: een LUIPAARD, dat was kicken. Het was daar lekker warm met af en toe een bui. Na twee dagen zijn we vertrokken naar het Beach Resort vlakbij de grote stad Galle.
De zon schijnt en het is heerlijk heet. Een prachtig blauwe zee, met een mooi strand. Volgens de hostess hier hebben we geluk, want vorige week is er hier een orkaan door de kuststrook geraasd. 9 doden en 33 vermisten. We houden het hier wel een weekje uit.
We hebben nog wat leuke dingen gezien, maar daarvoor kun je beter de foto's bekijken.
Ps de mobiele netwerken zijn slecht. Ik zelf heb geen ontvangst en Bea wel, maar haar telefoon is niet betrouwbaar.
So far so good, allemaal een plezierige Sinterklaas en tot...
(Hier loopt Sinterklaas in de Nederlandse ambassade op een ZWART paard)

groetjes Bea en Hans

• 02 December 2011 - 07:59

Karla:

Hai! mooie foto's hoor! mama is die stip niet voor maagden? Je buik mag nog wel wat zon :P. Ik zal nog gedichten maken voor vanavond. Kusjes!

• 02 December 2011 - 08:06

Eduard En Boudien:

Hallootjes!
    Een luipaard!!! Dat is wonderbaarlijk!! De meeste mensen die in Zuid Afrika the big five willen spotten krijgen het luipaard bijna nooit te zien ...het houdt van verstoppertje spelen
    En fijn dat je vader weer thuis is..voelt even beter denk ik en er wordt vast goed op ze gepast.
    Voorzichtig met die enge reptielachtigen ..alhoewel een leguaantje zou ik wel als huisdier willen maar dat mag geloof ik niet.
    Hier uitbundig herfst! Sint is al een paar keer van het dak gekukeld..moet de oude man ook niet meer doen in dit tijdperk
    Mucho pleziro
    Mucho plezieros

• 02 December 2011 - 08:54

Hans En Jolanda:

He he eindelijk mooi weer en gelukkig je vader weer thuis, dus deze laatste week nog even extra genieten. Het ziet er prachtig uit allemaal behalve die slang daar heb ik het niet zo op (andere wel hoor, tis bijna kerst weet je) .We hopen op nog een week zonder stormachtige dingen, dat hebben we hier wel, Sint waait zo ons huis voorbij.
    Nou tijgers geniet ervan want voor je het weet zit je weer in ons kikkerland.
    Ggrrrrrrrr van de homies

• 02 December 2011 - 18:24

Wat En Halfwat:

gelukkig dat het weer goed gaat met je vader.
    maar goed dat jullie er toen niet waren, het is altijd vervelend, die verhalen.
    jullie hebben gelukkig nog een paar dagen, geniet ervan, we krijgen hier weer harde wind en natte sneeuw.
    mooie foto's en tot het volgende verslag.
    dikke knuffel.

• 04 December 2011 - 11:51

Ingrid:

Hallo Zwager en schoonzus,
    Ziet er mooi uit daar. Prachtige vrouwen en mooie kleding. Meestal zien we de slang alleen verwerkt in een tas of riem. Geniet van de laatste dagen.

• 04 December 2011 - 11:59

Jelly Vallen:

Fijn, dat jullie zo genieten, ondanks
    de ellende op het thuisfront!
    Nu nog een paar lekkere dagen aan het strand, even uitrusten van de
    rondreis! Geniet ervan!!
    Groetjes Jelly

• 04 December 2011 - 15:21

Piet En Ina:

Hallo Hans en Bea,
    We hebben jullie reisverslagen gelezen.
    Wat een mooie reis! En wat hebben jullie veel gezien!Leuk om het allemaal zo te kunnen volgen.Is hier nu koud dus geniet de laatste dagen daar nog maar even van de warmte en de mooie omgeving.Alvast een goede reis terug,
    Groetjes Piet en Ina

• 04 December 2011 - 15:35

Trieneke Nap:

Leuk jullie te volgen daar.
    Fijn dat jullie vader weer thuis is en nu maar hopen dat alles goed blijft gaan met de familie.
    Als ik de verhalen zo lees is het wel de moeite waard daar en beleven jullie leuke dingen.
    Wij hebben net het sint-feest gehad met de kleinkinderen,was weer erg leuk.
    Zie jullie deze week al weer thuiskomen,wat gaat dat al weer snel voorbij.Fijne laatste dagen nog en goede terugvlucht.

Groet
    Tom en Trieneke

• 04 December 2011 - 22:49

Rob:

Mooie foto's hoor, en dan het weer daar, geniet ervan want hier is het koud en nat. Leuk dat jullie een luipaard hebben gezien, hier zien we ook dagelijks een lui paard, maar dan met een man met een baard erop. Nu .

• 04 December 2011 - 22:52

Rob: